Latest Movie :

Delisin! Delisin! izle, Delisin! Delisin! Sansürsüz izle

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, YERLİ FİLM İZLE, YERLİ FİLMLER, Reklamsiz Film izle Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle.






 DELİSİN! DELİSİN! İZLE – FULL HD TEK PART FİLM


DELİSİN! DELİSİN! İZLE

Filmin ismi Delisin! Delisin! Tekpart HD Full ve Turkce Dublaj izleyin. Yönetmenliğini Tolga Baş’ın üstlendiği komedi türündeki film, akıl hastanesinde arkadaş olan üç yakın arkadaşın komik maceralarını ele alıyor. Hastanedeki diğer hastalardan biraz farklı olan üç arkadaş Sadri, Rami ve Fırat, şizofreni teşhisiyle sonradan aralarına katılan Arhan’ın anlattıkları sonrasında dışarıdaki hayatı merak etmeye başlarlar. Bunun sonrasında hastaneden kaçmaya karar veren ve başarılı da olan üç kafadar dışarıda daha önce hiç görmedikleri bir maceraya atılırlar. Hastaneden aldıkları eski minibüsle başladıkları yolculuk, özgür ruhlu bir kadın olan Burcu’nun da aralarına katılmasıyla eğlenceli bir yol hikayesine dönüşür.
Filmin oyuncu kadrosunda Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma ve Ufuk Karaali gibi isimler yer alıyor. Delisin! Delisin! tek part izle Tekdizifilmizle sinema platformundan güncel yeni filmleri hızlı kaliteli donmadan takılmadan keyifle ve zevkle Delisin! Delisin! full izle Tekdizifilmizle film izle sinema platformundan güncel yeni 2015 filmleri ni hızlı kaliteli Full HD seçenekleriyle donmadan takılmadan keyifle izle Tek part tek parça 480p 720p 1080p olarak Delisin! Delisin! izlemeye çalıştığınız “Delisin! Delisin!” film çalışmıyorsa lütfen bizlere yorum olarak belirtin. (Delisin! Delisin!)filminden keyif aldıysanız lütfen nacizane yorumunuzu bize iletin hemen yayınlayalım. tekdizi filmizle ailesi en iyi filmleri ve diğer tüm filmleri hizmetinize sunmaktan gurur duymaktadır. iyi seyirler.

Tür: 2014 Filmleri, Aile Filmleri, Fragman Film izle, Komedi Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yerli Filmleri

Yapım: Türkiye - 2014

IMDB Puanı: 4.8

Yönetmen: Tolga Baş

Oyuncular: Çetin Altay , Turgut Tunçalp , Ender Gülçiçek , Ferzan Hekimoğlu , Arzu Yanardağ
Share this article :