Latest Movie :

Güvercin Uçuverdi 2015 Full izle

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, YERLİ FİLM İZLE, YERLİ FİLMLER, Reklamsiz Film izle Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle.



 güvercin uçuverdi izle, Güvercin Uçuverdi 2015 Full izle, Güvercin Uçuverdi

Yönetmenliğini Selami Genli ve Onur Koçal’ın yaptığı 6.3 imdb puanına sahip yerdi bir komedi filmidir. Atalay Demirci, Ayşen Gruda , Salih Kalyon , Erdal Tosun , Ali Erkazan , Zerrin Sümer gibi isimler oyuncular kadrosunda yer almaktadırlar. Senaristliğini de yine Selami Genli ve Onur Koçal’ın kaleme aldığı bir film sizlerle olacak… 27 Mart 2015 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programının birincisi Atalay Demirci filmin baş rolünde yer almaktadır. Filmde pilot olmak için yanıp tutuşan bir halk otobüsü şoförü ‘Yüksel Güvercin’i oynayan Atalay Demirci, sahnede yaptığı stand-up gösterisinden sonra şimdi de sinemada güldürmeye devam edecek. Çocukluğundan bu yaşına kadar pilot olmak isteyen ve uçmaya çok meraklı bir otobüs şoförünün komedi dolu macerası konu alınıyor. Pilot olmak için çok çaba gösterecektir. Buyrun izleyelim…
Güvercin Uçuverdi izle imkanını sitemizden sizlere sorunsuz bir şekilde sunuyoruz. Güvercin Uçuverdi filmini ayrıca Türkçe dublaj izlemek isteyenler için Güvercin Uçuverdi Türkçe dublaj izle kısmından hdfilmgecesi.com adresinden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Güvercin Uçuverdi izle esnasında bir sorun yaşarsanız ya da görüşlerinizi belirtmek isterseniz aşağıdaki yorum formunu doldurup düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki görüşleriniz hem bizler için hem de filmi izleyecek binlerce kişi için önemli bir yer tutmaktadır.
Son olarak sizlere en iyi Güvercin Uçuverdi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok görmeyin :)

Tür: 2015 Filmleri, Fragmanlar, Komedi Filmleri, Manşet Filmler, Yerli Filmler

Yapım: 2015

IMDB Puanı: 6.3

Yönetmen: Selami Genli, Onur Koçal

Oyuncular: Atalay Demirci, Ayşen Gruda , Salih Kalyon , Erdal Tosun , Ali Erkazan , Zerrin Sümer

Share this article :