Latest Movie :

Sanal Hayatlar izle






Mutlaka izlemeniz gereken bir film, fazlasıyla ders çıkartılacak bir film, interneti yanlış kullanınca nelerle karşılaşacagımızı anlatan çok güzel bir film.

 Sanal Hayatlar izle
Filmin Konusu:
Ailesini aramaya zaman bulmakta zorluk çeken sürekli işte olan bir avukat, sırları internet içine yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet aracılığıyla büyüklük gösterisi yapan çocuğunu hizaya getirmek için uğraşan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde olan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi… Bütün bu kahramanları tek bir yerde buluşturan bir şey ise günümüzün icadı internet! Kullanışlı iletişimin yeni ismi olan internet bütün köşeli şekilleriyle masaya konulurken birbirinden değişik bir grup insanın yaşamı üzerinde yaptığı benzer etki vurgulanıyor.

Tür: 2012, Dram, Türkçe Dublaj Yapım: 2012 IMDB
Puanı: 7.5
Yönetmen: Henry Alex Rubin
Oyuncular: Paula Patton , Alexander Skarsgård , Jason Bateman , Max Thieriot , Colin Ford

Online Film izle, Yerli Komedi izle, Yerli Filmler, 2018 Filmleri,Sanal Hayatlar izle, Sanal Hayatlar, Film izle, Yabancı Filmler, Yabancı Film izle.,




ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.
Share this article :