Latest Movie :

Güvercin Uçuverdi Full Tek Parça İzle

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, yerli film izle, 2015 yerli filmler, Türk filmleri, yerli korku filmleri, yerli komedi filmleri.





Güvercin Uçuverdi Full Tek Parça İzle ile ilgili görsel sonucu

Oyuncular: Atalay Demirci , Gökhan Yıkılkan , Ali Erkazan , Salih Kalyon , Zerrin Sümer

Hepimiz yarınlar için hayal kurarız ve birçoğumuz pilot olmak istemiştik . Çoğumuzun hayali gerçekleşmedi , gerçekleşen hayallerde oldukça azdır.Yüksel Güvercin ise belediye otobüsü şoförüdür. Yüksel oldu olası pilot olmak istemiştir ama hayat işte bir türlü şartlar izin vermez . O da uçmak gibi olduğu için otobüs şoförü oldu. Hayallerinin peşini bırakmayıp devam etti ve sonunda nasıl bi sonuçla karşılaştı. devamı filmde…
Atalay demirci’nin başrol oynadığı filmi zevkle izleyeceğinizden eminim. Bildiğiniz üzere Atalay Demirci yetenek sizsiniz yarışmasının birincisidir ve kel Alaka programıyla TV8 ekranlarında bizleri güldürmeye devam etmektedir… Güvercin uçuverdi filmi atalay demirci’nin rol aldığı ilk filmdir. Güvercin Uçuverdi filmini ilk ve HD olarak 68filmizle.blogspot.com’dan online izleyebilirsiniz. iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz efenim iyi seyirler..

Share this article :