Latest Movie :

VAY BAŞIMA GELENLER 2.5 İKİ BUÇUK İZLE HD FULL TEK PART

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, YERLİ FİLM İZLE, YERLİ FİLMLER, Reklamsiz Film izle Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Sansürsüz izle, Sansürsüz Film izle.










 VAY BAŞIMA GELENLER 2.5 İKİ BUÇUK İZLE HD FULL TEK PART





Filmin ismi Vay Başıma Gelenler 2.5 Tekpart HD Full ve Turkce Dublaj izleyin. Senaryosunu Semra Dündar’ın kaleme aldığı serinin ikinci filmi olan 2 Buçuk filmi sizleri güldürün tadına vardıracak güzel bir yapım sizlerle. Yapımcılığını ise Kült Film üstlenmiştir.
Hayatını karın tokluğuna rol aldığı erotik filmlerle geçindiren Kerim’in en yakın arkadaşı Basit dışında pek kimsesi yoktur. Çaresizlikle sürüp giden hayatları, Kerim’in varlığından bile haberdar olmadığı babasının ortaya çıkmasıyla kökünden değişir. Zira ölüm döşeğinde olan babası, ölmeden önce oğlunu görmeyi istemiştir. Kerim’in bilmediğiyse bir hayli varlıklı bir adamın oğlu olduğu ve büyük bir mirasın varislerinden biri olacağı gerçeğidir. Kerim en yakın dostu Basit’i de alarak babasının yaşadığı lüks malikanenin yolunu tutar ve burada üvey annesi Peri ile üvey kardeşleri Rüya ve Arif ile tanışır. Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk filmini full izleme imkanı sunuyoruz kalitenin adresindesiniz.
Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk filmini tek part izlemek için yukarıdaki 2. sekmeye tıklamanız yeterlidir.
Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk izlerken çok keyif alıcaksınız eğerki izlerken sorun yaşarsanız hemen yorumdan bize bildirin düzeltelim Başıma Gelenler 2 buçuk Film İzle
Turkiyenin film izle sitesinden en iyi Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk full izliyorsunuz.Tekdizifilmizle sinema platformundan güncel yeni filmleri hızlı kaliteli donmadan takılmadan keyifle ve zevkle vay başıma gelenler iki buçuk izleyiniz.Tekdizifilmizle film izle sinema platformundan güncel yeni 2015 filmleri ni hızlı kaliteli Full HD seçenekleriyle donmadan takılmadan keyifle izle Tek part tek parça 480p 720p 1080p olarak Vay Başıma Gelenler 2.5 iki buçuk izlemeye çalıştığınız “Vay Başıma Gelenler 2.5 iki buçuk” film çalışmıyorsa lütfen bizlere yorum olarak belirtin. (Vay Başıma Gelenler 2.5 iki buçuk) filminden keyif aldıysanız lütfen nacizane yorumunuzu bize iletin hemen yayınlayalım. tekdizi filmizle ailesi en iyi filmleri ve diğer tüm filmleri hizmetinize sunmaktan gurur duymaktadır. iyi seyirler.

Share this article :