Latest Movie :

Limonata Full İzle Yerli Film izle

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, YERLİ FİLM İZLE, YERLİ FİLMLER, Reklamsiz Film izle Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Sansürsüz izle, Sansürsüz Film izle.





Kardeş olan Selim ve Sakıp birbirlerine uzun süredir küs olarak hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Ancak babalarının vasiyetleri üzerine yanyana gelmek zorunda kalan Selim ve Sakıp her ne kadar isteksiz olsalar da yanyana gelmek zorunda kalacaklardır. Birbirlerini gördükten sonra eskiden de olduğu gibi tekrardan kavga etmeye devam eden bu iki kardeş her ne kadar bu kadar kavga etselerde içlerinde birbirlerine olan özlemleri ve sevgilerini parlar. Kardeşler birbirlerinden bu denli süre uzak kaldıktan sonra nasıl özleyemez ki ? Babalarının vasiyeti sadece bir neden olmuştur aslında.

Türkiye’de çekimlerine başlanan Limonata filmi Makedonya’da tamamlanmıştır. Türkiye’deki vizyon tarihi 24 Nisan olarak belirlenen Limonata filmi izlerine komedi dolu dakikalar yaşatmayı amaçlıyor. Komedinin ardısıra dram türüne de örnek verebiliriz bu filmi. Komediyle birlikte dramı da filme entegre etmişler aslında. Leyla ile Mecnun dizisinden Onur Ünlü rolü ile ünlenen Ali Atay’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Limonata filminin başarısını vizyona girdikten sonra hep beraber göreceğiz. Senaryosunu ise aynı zamanda filmin başrolünü üstlenen Ertan Şaban üstleniyor. Başrolüne değinmişken filmin diğer bir başrollüğünü de Serkan Keskin tarafından yapılıyor.

Filmin Türü: Drama Filmleri - Komedi Filmleri -

Oyuncular: Ertan Saban, Funda Eryiğit, Luran Ahmeti, Serkan Keskin
Yönetmen: Ali Atay
Filmin Süresi: 110 Dakika
Filmin Ülkesi:   Makedonya, Türkiye
Yapım Yılı: 2015
Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2015
IMDb Puanı: 8.4
Share this article :