Latest Movie :

Erkekler izle 2013 filmi tek parça full hd

Film izle -ONLİNE FİLM İZLE, YERLİ FİLM İZLE, YERLİ FİLMLER, Reklamsiz Film izle Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle.








Filmin Konusu:
Adem Yunus kariyeri başarılarla dolu olan ünlü bir avukattır. Mutlu bir evliliği varken yaptığı bir hata her şeyi mahveder. İlişkisinde hiçbir sorun yokken karısını aldatan Adem, bu hareketi karşısında herkes kadar şaşkındır. Bunun sonrasında erkeklerin doğasını incelemeye başlar ve erkeklerin neden kadınları aldattığını çözmeye kararlıdır. Ünlü ve başarılı bir psikiyatr olan Nazım'la yolları da böylece kesişmiş olur. Adem diğer erkeklerden pek de farklı olmayan sıradan hikayesini anlatmaya başladıkça, evliliğinde ve aile ilişkilerinde sorunlar yaşayan Nazım'ın da bu sorunlarla yüzleşmesini sağlar.
Çektiği Fetih 1453 filmiyle sinema tarihinde bir gişe rekoruna imza atan Faruk Aksoy, bu kez erkeklerin dünyasını merceğine alan bir komedi filmiyle üç yılın ardından sinemaya geri dönüyor. Aksoy Film'in yapımcılığında gerçekleşen filmin baş rollerinde başarılı oyuncular Ali Poyrazoğlu, Fikret Kuşkan ve Asuman Dabak bulunuyor.
Share this article :