Latest Movie :

Aşk ve Sigara Türkçe Dublaj Tek Parca izle

ONLİNE FİLM İZLE YEŞİLÇAM FİLMLERİ NOSTALJİ FİLMLER DUYURU: SİTEMİZDE BAZI FİLMLER VK.COM DAN ALINMISTIR BUNUN İÇİN DNS AYARLARINIZI YAPARAK BÜTÜN SİTELERDE FİLMLERİ RAHATÇA İZLEYE BİLİRSİNİZ Vk.com Adresi Mahkeme Kararıyla engellenmiştir. Vk.com' a ait filmleri sorunsuz izleyebilmek için bilgisayarınızın dns ayarlarını (8,8,8,8 – 8,8,4,4) olarak değiştiriniz.Saygılar.








Filmin Başlığı:Aşk ve Sigara Türkçe Dublaj izle
Filmin Bilgisi:İşçi sınıfından müzikal bir aşk hikayesini izleyecegiz. Nick köprüleri tamir eden demircidir. Kitty ile evlidir 3 kızları vardır. Bu arada Tula adında kızıl saçlı bir kadınla da ilişkisi vardır. Down-and-dirty musical love story set in the world of the working class. Nick normalde iyi bir adamdır ve çalışkandır.. Orta yaş krizi eşiğindeki Nickin karısı için ancak bu son nokta olmuştur..Artık tüm güvenini kaybeden Kitty sadece nefret duygularıyla dolmuştur..Bakalım Nick ailesiyle arasını yeniden düzeltebilecek midir?..
Filmi Ekleyen:Fenomen
imdb puanı:6,2 (6,608 OY)
sinemalar.com puanı:6,1
Filmin Türü:Komedi,Müzikal,Gençlik
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2005
Filmin Yönetmeni:John Turturro,
Filmdeki Oyuncular:Kate Winslet, Christopher Walken, Steve Buscemi, Mandy Moore, Susan Sarandon, Mary-Louise Parker, James Gandolfini, Eddie Izzard, Amy Sedaris, Aida Turturro, Barbara Sukowa, Elaine Stritch,
Yapımcı::John Turturro, Coen Brothers, John Penotti
Senaryo:John Turturro
Görüntü Yönetmeni:Tom Stern,
Gösterim Tarihi:30 Haziran 2006 Türkiye
Filmin Süresi:1 saat 55 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin Amerikadaki toplam hasılatı $540,085
Share this article :