Latest Movie :

İSYAN – EQUILIBRIUM IZLE

İsyan – Equilibrium izle


Bilgi:
- Twitvid seçeneği Chrome'de tam ekran olmamaktadır, Twitvid'den tam ekran izlemek için Firefox ya da İnternet Explorer kullanın. Ya da diğer seçeneklerden izleyebilirsiniz.
- Vk.com 15 Mayıs 2012'de mahkeme kararı ile engellenmiştir. Vk.com seçeneğinde "Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir" uyarısı alanlar dns değişikliği ile vk.com'dan izlemeye devam edebilirler. DNS DEĞİŞTİRME RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYIN
- İzlediğiniz filmlere lütfen puan verin, film seçiminde puanlar etkin rol oynamaktadır. Kaliteli filmlerin daha çok izleyiciye ulaşmasına yardımcı olmak için puan vermekten çekinmeyin.



Üçüncü Dünya Savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı başarabilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak veya sanatla ilgilenmek yasaktır. Duyguları tetikleyecek hareketler ya da açığa vuracak davranışların cezası çok büyüktür. Üst düzey bir güvenlik elemanı olan Rahip John Preston (C. Bale) kurallara karşı gelenleri bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Günü birinde Preston kimliğinden uzaklaşmaya başlar. Biçimsel olarak Matrix’e, öyküsü ile de Fahrenheit 451’e yakın olan film, distopik bilimkurgu filmleri arasında ışıl ışıl parlıyor.
IMDB Puanı: 7.7
Sinemalar Puanı: 8.8
Yapım: 2002, ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Süre: 102 Dakika
Yönetmen: Kurt Wimmer
Oyuncular: Angus Macfadyen, Christian Bale, Christian Kahrmann, David Barrash, Dirk Martens, Dominic Purcell, Emily Siewert, Emily Watson, John Keogh, Maria Pia Calzone, Matthew Harbour, Mehmet Kurtuluş, Sean Bean, Sean Pertwee, Taye Diggs, William Fichtner
Görüntü Yönetmeni: Dion Beebe

Senaryo: Kurt Wimmer
Yapımcı: Jan de Bont, Lucas Foster


Share this article :